Gilde Bedrijfsopleidingen

Als opleidingspartner luisteren we naar jouw behoeften

Wat heb jij echt nodig in je organisatie? En hoe kunnen we daar samen op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier invulling aan geven? Wij denken met je mee. Door de inzet van scholing, maatwerktrajecten, onze flexibiliteit en persoonlijke aandacht zorgen wij dat je aansluit op de toekomst. Met meer dan 20 jaar onderwijservaring en ruim 100 vakopleidingen zijn we een opleidingspartner met kennis van zaken en een brede oriëntatie in vrijwel iedere branche. Onze docenten komen rechtstreeks uit de praktijk en weten altijd wat er echt van belang is in het werkveld. Zo bind je de gekwalificeerde vakmensen die je nodig hebt. Zo sluit je aan op het echte werk!

Oog voor het individu en bedrijfsleven

​Gilde Bedrijfsopleidingen biedt volwassenen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen. Wij bieden opleidingstrajecten op maat aan, die aansluiten op de behoefte van zowel het individu als dat van het bedrijfsleven.

De regionale scholingspartner

Gilde Bedrijfsopleidingen draagt met haar onderwijs bij aan een goed functionerende arbeidsmarkt in Midden- en Noord-Limburg. Samen met publieke en private partners realiseren wij een passend regionaal scholingsaanbod.

Samen sterk

Wij ontwikkelen talenten tot echte professionals. Dit doen we samen met professionals en bedrijven. Samen met deze professionals en bedrijven leveren we een belangrijke bijdrage aan een goed functionerende regionale arbeidsmarkt.

Bekijk alle opleidingen van Gilde Bedrijfsopleidingen

Een opleiding bij Gilde Bedrijfsopleidingen betekent:

  • Een opleidingspartner voor maatwerk
  • Boeien en binden van personeel
  • Diplomeringen & certificeringen