Onderwijsgroep Noordwest-Holland

De Onderwijsgroep Noordwest-Holland leidt personeel op in heel Noord-Holland. Met zo’n driehonderd opleidingen, cursussen en trainingen in tien verschillende sectoren zijn wij dan ook de belangrijkste bedrijfsopleider in de regio. Al meer dan vijftien jaar zijn wij actief om personeel van organisaties op te leiden richting een hoger niveau. Door die jarenlange ervaring hebben we een goede band opgebouwd met het Noord-Hollandse bedrijfsleven en staan we sterk in de regionale economie. Zo weten we precies wat er speelt en wat onze klanten nodig hebben om hun (potentiële) werknemers te scholen. Daarvoor bieden we naast onze reguliere trajecten ook maatwerk: ontwikkelen van opleidingen is een van onze sterke punten. Met onze unieke in-company-methode leiden we uw personeel namelijk precies zo op als u dat wilt! Hierdoor sluit het onderwijs nog beter aan op uw praktijk.

Opleidingspartner

Ons grootste pluspunt is ons maatwerk: wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van opleidingen voor bedrijven. Met onze incompany-methode kunnen we uw personeel precies scholen volgens de standaarden van uw organisatie. Op die manier sluiten het klaslokaal en de werkvloer nog beter op elkaar aan.

Ons onderwijs

De Onderwijsgroep Noordwest-Holland heeft meer dan driehonderd cursussen, opleidingen en trainingen in tien vakrichtingen op mbo-niveau. Dat maakt ons de grootste bedrijfsopleider in de regio. Wij zijn met onze scholing dan ook door heel Noord-Holland Noord te vinden, en zelfs bij uw organisatie op de werkvloer als dat nodig is. U kunt dan een geheel op maat gemaakte opleiding afnemen en zo de kwaliteit van uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen. De basis voor onze kennis en ervaring ligt bij Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland. Zo weten wij het beste onderwijs te bieden als Onderwijsgroep Noordwest-Holland.

Verbinding met bedrijfsleven

De Onderwijsgroep Noordwest-Holland verbindt al jarenlang het onderwijs en het bedrijfsleven. Met als basis onderwijsinstituten Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland en onze sterke relatie met Noord-Hollandse ondernemingen, zijn wij de belangrijkste bedrijfsopleider in de regio. U profiteert van onze professionaliteit, uitstekende praktijkfaciliteiten en gediplomeerde docenten. Daarbij ontvangt uw personeel na het volgen van een opleiding bij ons ook een geaccrediteerd diploma. Andere kernwoorden die bij onze filosofie horen zijn flexibiliteit en persoonlijk: onze accountmanagers denken graag met u mee over de mogelijkheden binnen de Onderwijsgroep Noordwest-Holland.

Bekijk alle opleidingen van Onderwijsgroep Noordwest-Holland

Een opleiding bij Onderwijsgroep Noordwest-Holland betekent:

  • Persoonlijke begeleiding en advies
  • Goede verbinding tussen theorie en praktijk
  • Uitstekende docenten
  • Erkend diploma, getuigschrift of certificaat
  • Duidelijk lesmateriaal
  • Ontwikkeling maatwerkopleidingen
  • (Nog) Beter gekwalificeerd personeel