ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs voor jongeren en volwassenen. Het onderwijsaanbod is ondergebracht in dertien mbo-colleges, VAVO Lyceum en Bedrijfsopleidingen in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein. Wij zijn er voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel wil ontwikkelen. Of je nu wilt doorgroeien vanuit je huidige functie, een carrière-switch wilt maken of (her)starter bent op de arbeidsmarkt, wij bieden diverse mogelijkheden om jouw persoonlijke ontwikkeldoelen te helpen realiseren. 

Alleen doen wat nodig is

Op basis van jouw persoonlijke situatie, achtergrond en ontwikkeldoelen stellen we samen een leerroute vast.  Daarbij kijken we ook naar eerder opgedane kennis en ervaring. Wij waarderen wat je meebrengt. We begeleiden je tijdens het volgen van jouw persoonlijke leerroute en stellen deze bij waar nodig. We zijn ons bewust van jouw kostbare tijd. Dus belasten we je niet onnodig en doen er alles aan om je plezier in het leren te geven. Door te verrassen, uit te dagen en ondersteuning te bieden.  

Certificaat, verklaring of diploma

Leren door te doen en doen wat nodig is om verder te komen, dat is waarom studenten en bedrijven voor ons kiezen. We onderscheiden ons door blended onderwijs: online waar het praktisch is en op locatie waar dat meerwaarde heeft. We sluiten aan bij wat er nodig is en wat toepasbaar is in de praktijk van vandaag en morgen. Bij ons kun je een verklaring, certificaat of een diploma (stapeling van certificaten) halen waarmee je duurzaam inzetbaar bent en blijft. Zo dragen wij bij aan een vitale en goed functionerende arbeidsmarkt. 

Bekijk alle opleidingen van ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland staat voor:

  • Voor iedereen toegankelijk 
  • Tijd- en plaatsonafhankelijk onderwijs
  • Flexibel instappen
  • Maatwerk zoals het hoort (inhoud en werkvormen)
  • Succesvolle afronding (diploma, certificaat of verklaring) 
  • Validering eerder verworven competenties
  • Inzet van en samenwerking met bedrijven (leren en werken)
  • Regionaal ontwikkelpartner: kennis van de branches