Duits

Wil je beter Duits leren spreken? Bijvoorbeeld omdat je vaak in Duitsland komt, of het nodig hebt voor...

Lees verder >

Wil je beter Duits leren spreken? Bijvoorbeeld omdat je vaak in Duitsland komt, of het nodig hebt voor je werk? Verbeter dan je taalniveau met een opleiding...

Lees verder >

Wil je beter Duits leren spreken? Bijvoorbeeld omdat je vaak in Duitsland komt, of het nodig hebt voor je werk? Verbeter dan je taalniveau met een opleiding of training. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan taalcursussen en opleidingen Duits van...

Lees verder >

Duits: 2 opleidingen

Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Vakgebied
Toon alle vakgebieden
Opleider
Toon meer opleiders
Duur
Toon alle opties
Duur opleiding
Toon alle opties
Alle vakgebieden
Toon alle vakgebieden

Opleidingen (2)

Leren terwijl je werkt

z Waarom leren?
Je hoort het vast wel eens: door digitalisering gaat ons werk veranderen of verdwijnen zelfs banen. Wat betekent dat voor jou? Een mogelijkheid is om een opleiding te volgen, wat zelfs mogelijk is naast je baan. Op deze manier kan je je voorbereiden op de toekomst, je werk aan je wendbaarheid. Wanneer een organisatie verandert, ben jij in staat mee te veranderen. Of je gaat aan de slag met een opleiding die totaal anders is dan het werk dat je op dit moment doet. Op deze manier kan je in een ander vakgebied aan de slag. 

Duits

Wil je beter Duits leren spreken? Bijvoorbeeld omdat je vaak in Duitsland komt, of het nodig hebt voor je werk? Verbeter dan je taalniveau met een opleiding of training. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan taalcursussen en opleidingen Duits van de beste opleiders in Nederland. Zo vind je altijd precies de juiste opleiding.

Vloeiend Duits leren spreken en schrijven?

Wanneer je met iemand in een vreemde taal communiceert, wil je natuurlijk dat de ander je begrijpt. Wil je vloeiend Duits spreken en schrijven? Ontwikkel dan je spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid met de opleidingen op deze pagina.

Taalcursus Duits op elk niveau

Welke opleiding of training geschikt is voor jou, hangt af van je niveau. Ben je een beginner of ben je al (ver)gevorderd? Of wil je je misschien wel verder ontwikkelen op HBO-niveau? Op Opleiding.nl vind je voor ieder niveau een passende taalcursus of -opleiding.

Duits voor beginners

Begin je net met Duits leren? Kies dan voor een beginnerscursus, zoals Duits voor beginners. Hiermee leg je een prima basis. Na deze training kun je jezelf voorstellen, de weg vragen en eenvoudige gesprekken voeren. Daarna kun je verder doorgroeien met een opleiding voor gevorderden.

Duits voor gevorderden

Spreek je de taal al redelijk goed? Breid je kennis dan uit met een training Duits voor gevorderden. Hiermee verdiep je je onder andere verder in grammatica, nieuwe woorden, tekstbegrip en Duitse uitdrukkingen. Zo maak je je de taal volledig eigen.

HBO Duits

Beheers je de taal al en zou je er graag meer mee willen doen? Ontwikkel je dan verder op HBO-niveau. Kies bijvoorbeeld voor de HBO Bachelor European Studies Duits of HBO Duits.

Zakelijk Duits

Werk je veel samen met Duitse bedrijven? Of ga je in Duitsland werken? Dan is het belangrijk om ook kennis van zakelijk Duits te hebben. Dat leer je bijvoorbeeld met de training Zakelijke communicatie Duits. Wil je snel Duits leren spreken voor je baan? Kies dan voor een Spoedcursus.

Leer Duits op jouw manier

Niet iedereen leert op dezelfde manier. Daarom kun je op Opleiding.nl kiezen voor een taalcursus die past bij jouw leerbehoeften. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf of je jouw cursus Duits klassikaal volgt, of liever voor een thuiscursus Duits kiest. Zo past je opleiding of training altijd optimaal in jouw drukke leven.

Meer weten?

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.