Engels

Engels is een echte wereldtaal. Het is dan ook handig als je je goed kunt redden in deze taal. Wil je...

Lees verder >

Engels is een echte wereldtaal. Het is dan ook handig als je je goed kunt redden in deze taal. Wil je vloeiend Engels leren spreken of schrijven? Bijvoorbeeld...

Lees verder >

Engels is een echte wereldtaal. Het is dan ook handig als je je goed kunt redden in deze taal. Wil je vloeiend Engels leren spreken of schrijven? Bijvoorbeeld omdat je het voor je werk nodig hebt of veel in het buitenland komt? Dan is het een goed idee...

Lees verder >

Engels: 10 opleidingen

Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Vakgebied
Toon alle vakgebieden
Opleider
Toon meer opleiders
Startmoment
Toon alle startmomenten
Variant
Toon alle varianten
Locaties
Toon alle locaties
Duur
Toon alle opties
Duur opleiding
Toon alle opties
Alle vakgebieden
Toon alle vakgebieden

Opleidingen (10)

Leren terwijl je werkt

z Waarom leren?
Je hoort het vast wel eens: door digitalisering gaat ons werk veranderen of verdwijnen zelfs banen. Wat betekent dat voor jou? Een mogelijkheid is om een opleiding te volgen, wat zelfs mogelijk is naast je baan. Op deze manier kan je je voorbereiden op de toekomst, je werk aan je wendbaarheid. Wanneer een organisatie verandert, ben jij in staat mee te veranderen. Of je gaat aan de slag met een opleiding die totaal anders is dan het werk dat je op dit moment doet. Op deze manier kan je in een ander vakgebied aan de slag. 

Engels

Engels is een echte wereldtaal. Het is dan ook handig als je je goed kunt redden in deze taal. Wil je vloeiend Engels leren spreken of schrijven? Bijvoorbeeld omdat je het voor je werk nodig hebt of veel in het buitenland komt? Dan is het een goed idee om een opleiding of cursus Engels te volgen. Zie je door de bomen het bos niet meer in het brede aanbod? Op Opleiding.nl vind je precies de juiste opleiding of training voor jou.

Beter Engels leren spreken en schrijven?

Wanneer je met iemand communiceert, wil je natuurlijk dat de ander je begrijpt. Dat is in het Engels niet anders. Daarom is het belangrijk dat je Engelse spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid in orde zijn. Wil je je beter leren uitdrukken in het Engels? Ontwikkel je taalniveau dan met één van de opleidingen op deze pagina.

Taalcursus Engels op elk niveau

Welke opleiding of training Engels geschikt is voor jou, hangt af van je niveau. Ben je een beginner of ben je al (ver)gevorderd? Of wil je je misschien wel verder ontwikkelen op HBO-niveau? Op Opleiding.nl vind je voor ieder niveau een passende taalcursus of -opleiding.
 

Engels voor beginners

Begin je net met Engels leren? Kies dan voor een beginnerscursus, zoals de online cursus Engels voor beginners. Hiermee leg je een prima basis. Zo kun je na deze training jezelf en anderen voorstellen en vertellen over je hobby's en vrije tijd.

Engels voor gevorderden

Spreek je al een aardig woordje Engels? Kies dan voor een training Engels voor gevorderden. Na afloop kun je zonder problemen Engelse literatuur en nieuwsartikelen lezen en uitgebreidere gesprekken voeren.

HBO Engels

Spreek je al goed Engels en zou je graag meer mee willen doen? Ontwikkel je dan verder op HBO-niveau. Kies bijvoorbeeld voor de HBO-bachelor Vertaler Engels of HBO Engelse taalkunde.

Zakelijk Engels

De wereld wordt steeds kleiner en bedrijven van over de hele wereld werken met elkaar samen. Daarom is alleen goed Engels spreken vaak niet voldoende. Ook kennis van zakelijk Engels wordt steeds belangrijker. Dat leer je met een cursus Business English, zoals Training Business English-A of Business English-B. Moet je voor je werk zo snel mogelijk zakelijk Engels leren? Kies dan voor een Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels.

Meer weten?

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.